Translation missing: nl.icons.screen_reader.chevron Translation missing: nl.icons.screen_reader.chevron
Nederlands Translation missing: nl.icons.screen_reader.chevron
Translation missing: nl.icons.screen_reader.header-account-icon

Over ons

Welkom bij Damaris Jewellery

Bij Damaris Jewellery geloven we in de kracht van sieraden om momenten te markeren, verhalen te vertellen en persoonlijkheid uit te stralen. Onze missie is eenvoudig: we willen betaalbare luxe naar jou brengen met prachtige, handgemaakte sieraden die niet alleen schitteren, maar ook een diepere betekenis hebben.

Ons Verhaal

Damaris Jewellery werd geboren uit een passie voor tijdloze schoonheid en vakmanschap. Onze oprichter, Damaris, begon haar reis in de wereld van sieradenontwerp na jarenlange studie en ervaring in de edelsteenhandel. Haar oog voor detail en liefde voor edelmetalen en -stenen inspireerden haar om een merk te creëren dat hoogwaardige sieraden biedt tegen een toegankelijke prijs.

Onze Collecties

Elke collectie van Damaris Jewellery wordt met zorg en aandacht samengesteld. We gebruiken alleen de beste materialen, zoals 14K en 18K goud vermeil, sterling zilver en zorgvuldig geselecteerde edelstenen. Onze ontwerpen variëren van klassiek en elegant tot modern en gedurfd, zodat er voor elke stijl en gelegenheid iets bijzonders te vinden is.

Duurzaamheid en Ethisch Verantwoord

Wij zijn toegewijd aan duurzaamheid en ethisch verantwoorde productie. Onze sieraden worden vervaardigd in kleine oplages om verspilling te minimaliseren en we werken samen met leveranciers die transparant zijn over hun praktijken. We gebruiken gerecyclede edelmetalen waar mogelijk en streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Vakmanschap en Kwaliteit

Vakmanschap staat centraal bij Damaris Jewellery. Elk stuk wordt met de hand gemaakt door bekwame ambachtslieden die trots zijn op hun werk. We besteden aandacht aan elk detail, van het selecteren van de perfecte edelstenen tot het zorgvuldig polijsten van elk sieraad om ervoor te zorgen dat het zijn schittering behoudt.

Onze Beloften

Bij Damaris Jewellery staan we achter onze producten en klantenservice. Wij beloven:

  • Kwaliteit: Elk sieraad wordt zorgvuldig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat het aan onze hoge normen voldoet.
  • Klantenservice: Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om je te helpen met al je vragen en behoeften.
  • Eerlijke Prijzen: We streven ernaar om eerlijke en transparante prijzen te bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Sluit je aan bij de Damaris Jewellery Familie

Wij nodigen je uit om deel uit te maken van de Damaris Jewellery familie en onze passie voor prachtige sieraden te delen. Of je nu op zoek bent naar een bijzonder cadeau of jezelf wilt verwennen, bij ons vind je altijd iets dat jouw unieke stijl en persoonlijkheid weerspiegelt.

Dank je wel voor je bezoek en we hopen je snel weer te zien op damarisjewellery.nl!

Met liefde,

Het team van Damaris Jewellery

Gouden oorbel met parel | Damaris Jewellery

Contact