Translation missing: nl.icons.screen_reader.chevron Translation missing: nl.icons.screen_reader.chevron
Nederlands Translation missing: nl.icons.screen_reader.chevron
Translation missing: nl.icons.screen_reader.header-account-icon
Nieuw bij Damaris Jewellery: Fidget ringen (anti-stress)!

Nieuw bij Damaris Jewellery: Fidget ringen (anti-stress)!

Nieuw bij Damaris Jewellery: Fidget ringen (anti-stress)!

Weg met de stress: De kracht van de fidget ringen

Voel je je overweldigd door dagelijkse druk? Je bent niet alleen. Stress is een groot probleem in onze snelle wereld, met impact op onze gezondheid en welzijn. Maar wat als er een eenvoudige, fashionable manier is om stress tegen te gaan, gewoon in de vorm van een ring? Welkom bij de fidget ring, een klein maar krachtig hulpmiddel dat steeds populairder wordt vanwege de kalmerende effecten.

Wat zijn anti-stress fidget ringen?

Deze ringen zijn ontworpen om een fysieke uitlaatklep te bieden voor rusteloosheid en ADHD. In tegenstelling tot normale ringen, hebben ze bewegende onderdelen waarmee je kunt draaien, klikken of friemelen. Deze herhaalde actie helpt:

 • De geest af te leiden: Door je te focussen op de op het draaien van de ring kan je je afzonderen van je stressgevoelens
 • Nerveuze energie te kanaliseren: Fidgeten met de ring biedt een fysieke uitlaatklep voor opgehoopte stress en/of rusteloosheid, waardoor je je rustiger en meer gefocust voelt.
 • Ontspanning te bevorderen: De beweging heeft een kalmerend effect, vergelijkbaar met fidget spinners, wat ontspanning bevordert en angst vermindert.

  Soorten anti-stress fidget ringen:

  Er is een fidget ring voor iedereen! Hier zijn enkele populaire opties:

  • Spinner ringen: Deze verkopen we op dit moment bij Damaris Jewellery. Het is een verstelbare ring met aan de bovenkant een draaibaar element, in de vorm van bijvoorbeeld een bloemetje of vlinder.
  • Clicker ringen: Een knopje of schakelaartje, als hier op drukt of beweegt hoor je een klikje. Je kan het een beetje vergelijken met het klikken van een pen. wanneer je op een specifiek deel van de ring drukt.
  • Kraal ringen: Hebben meerdere kralen die rond de band draaien, deze kralen kan je heen en weer schruiven.

   Voordelen van het gebruik van anti-stress fidget rings:

   • Discreet en draagbaar: In tegenstelling tot grotet stressballen of spinners zijn onze fidget ringen klein en stijlvol, waardoor je ze vrijwel overal kunt gebruiken zonder op te vallen.
   • Niet storend: De subtiele bewegingen zijn stil, waardoor ze perfect te gebruiken zijn op werk, in vergaderingen of zelfs tijdens colleges.
   • Natuurlijk en veilig: Fidget ringen gebruiken een fysieke benadering van stressverlichting, waardoor ze een veilig en natuurlijk alternatief voor medicatie vormen.
   • Focus en concentratie: Door je rusteloosheid een plekje te geven, kunnen fidget ringen de focus en concentratie verbeteren, vooral voor mensen die tijdens taken de neiging hebben om te friemelen.

    Zijn anti-stress fidget ringen iets voor jou?

    Als je merkt dat je met objecten friemelt of je overweldigd voelt door stress, kan een anti-stress fidget ring een waardevol hulpmiddel zijn in je arsenaal voor stressmanagement. Het is een eenvoudige, betaalbare en discrete manier om ontspanning te bevorderen en je algehele welzijn te verbeteren.

    Onthouden:

    Hoewel fidget ringen een handig hulpmiddel kunnen zijn, mogen ze niet de enige aanpak zijn voor stressmanagement. Praktijken zoals meditatie, diep ademhalen en lichaamsbeweging zijn ook cruciaal voor stressmanagement op de lange termijn.